Jäsenpalvelut ja -edut

Liiton jäsenenä saat henkilökohtaista jäsenpalvelua ja useita rahanarvoisia jäsenetuja.

Henkilökohtainen jäsenpalvelu:

Järjestö- ja työsuhdeneuvonta
Eve Becker, järjestöpäällikö
040 761 7231
eve.becker@stthl.fi

Käytämme Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelua, joka mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti vastaanottajasta riippumatta. Jos edunvalvonta-asiasi on arkaluontoinen, sisältää esimerkiksi terveystietoja tai muuta salassa pidettävää sisältöä, niin pyydä järjestöpäälliköltä salattu linkki, jonka kautta yhteys on varmasti turvallinen. 
 

Jäsenasiat, maksuliikenne ja liiton www-sivut
Eila Leonoff, jäsensihteeri
050 410 8636
eila.leonoff@stthl.fi
Toimiston palveluaika klo 10.00 - 14.00.


Työehtosopimukset ja ammatillinen edunvalvonta turvanasi

Työterveyshoitajaliitto on ainoa ammattiliitto Suomessa, joka huolehtii yksinomaan työterveyshoitajien ammatillisesta ja työsuhde-edunvalvonnasta. Työehtosopimuksin turvataan työlainsäädännön minimiehtoja paremmat työsuhde-etuudet. Tällaisia etuja ovat mm. pidemmät vuosilomat, oikeus lomarahaan, sairausajan palkka sekä äitiysvapaan palkallisuus. Työehtosopimuksin sovitaan myös työajoista ja palkoista. Työterveyshoitajan ammattiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa vaikutamme eri verkostoissa sekä mm. STM:n työryhmissä. Tukenamme meillä on koko Akava-yhteisö.
 

Työsuhdeneuvontaa ja lakiapua

Liiton jäsenet ovat oikeutettuja neuvontapalveluihin työsuhteeseen liittyvissä ongelmatilanteissa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Työelämässä tapahtuu tänä päivänä suuria muutoksia, työnantajat vaihtuvat ja palveluja organisoidaan uudelleen. Työpaikoilla käydään yt-neuvotteluja. Työterveyshoitajaliiton jäsenenä saat tarvittaessa myös lakiapua ja käytössäsi on liiton oikeusturva- ja vastuuvakuutus, jotka korvaavat työsuhteeseen liittyvien oikeustapausten kuluja.  
 

Vakuutus työttömyyden varalta

Liiton jäsenet on vakuutettu työttömyyden varalta Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkossa.
Työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy liiton kilpailukykyiseen vuosijäsenmaksuun.

Työttömyysturvaan liittyvät palvelut:
Erkon puhelinpalvelu 09 7206 4343 on avoinna maanantaista torstaihin klo 12–15.
Jos pääset puhelimessa jonoon, älä sulje puhelinta, koska menetät tällöin jonotuspaikkasi.
Lisäksi voit asioida sähköpostitse erityiskoulutettujen.tk@erko.fi, vuorottelukorovausta koskevissa asioissa vuorottelu@erko.fi
 

Apurahat

Tutkimus-, koulutus- ja muut apurahat myönnetään vuosittain anomusten perusteella. Lue lisää apurahoista.
 

Aktiivista toimintaa paikallisosastoissa

Paikallisosastot tarjoavat oivallisen foorumin yhteistyöhön ja verkostoitumiseen alan ammattilaisten kesken. Eri työpaikoissa työskentelevät työterveyshoitajat muodostavat tiiviin yhteistyöverkoston, josta on mahdollista saada tukea ammatillisiin kysymyksiin ja omaan ammatilliseen kasvuun. Paikallisosastot tarjoavat monimuotoista yhdessäoloa, tietoa ja tiedon jakamista sekä virkistäytymistä työn vastapainoksi.
 

Koulutusta ammatillisista asioista

Liitto ja paikallisosastot järjestävät sekä valtakunnallisia että alueellisia koulutuspäiviä, joissa on mahdollista päivittää ja täydentää ammatillista osaamista. Esim. vuosittain järjestettävät luentopäivät ovat odotettu tapahtuma, joka kerää yhteen suuren joukon työterveyshoitajia. Myös koulutustilaisuuksissa on mahdollisuus verkostoitua muiden työterveyshoitajien kanssa ja peilata työelämää kollegojen kesken.


Työterveyshoitaja-jäsenlehti

Liitto julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Työterveyshoitaja –lehden.
 

Liiton kalenteri

Liitto julkaisee vuosittain jäsenkalenterin, joka toimitetaan jäsenille tilausten perusteella.
 

Liiton yksiö Pasilassa

Suomen Työterveyshoitajaliitto omistaa Helsingin Pasilassa yksiön, jota jäsenet perheineen voivat vuokrata lyhytaikaiseen majoitukseen ja yöpymistarpeeseen. Yksiö on kalustettu. Asuntoa voit varata ja tiedustella valtuuttamamme yrityksen kautta Place2B Oy:ltä Sannalta sanna@place2b.fi tai puh. 0400 833 533.

Majoituksen hinta on 55 euroa/vuorokausi. Hintaan sisältyy petivaatteet neljälle, sekä pyyhkeet ja loppusiivous.

Majoitus maksetaan etukäteen. Jos liiton yksiö on varattu, ovat jäsenet oikeutettuja varaamaan Place2B Oy:n muita yksiöitä pk-seudulta jäsenhintaan 55 e/yö.
Ilmoitathan ystävälisesti aina nimen sekä jäsennumeron varauksen ja tiedustelun yhteydessä! 

Lisätietoja:
Sanna@place2b.fi
Puh. 0400 833 533
www.place2b.fi


Vakuutukset

Työttömyyskassan lisäksi olemme vakuuttaneet sinut vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella. Yhteistyökumppanimme OP tarjoaa jäsenille huomattavia etuja muista vakuutuksista. Tutustu etuihisi
 

Akavalaisten jäsenedut.

Member+ on uusi akavalaisten liittojen yhdessä omistama palvelu. Sivusto kokoaa vain akavalaisille jäsenille suunnatut edut yhteen osoitteeseen. Tarjonta vaihtuu säännöllisesti eri teemojen ja ajankohtien mukaan, joten kannattaa ottaa palvelu jatkuvaan seurantaan.Sivustolla on tällä hetkellä tarjolla todella kiinnostavia matkailuetuja. Tutustu palveluun heti osoitteessa www.memberplus.fi. Rekisteröidy jotta näet kaikki sinulle suunnatut edut ja palvelut. Vain rekisteröityneenä pääset myös hyödyntämään etusi. Tykkää member+:sta facebookissa ja kuule ensimmäisten joukossa uusimmat edut!

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n palvelut ovat myös jäsentemme käytettävissä.

Akavan yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut
joihin kuuluu Hertz Autovuokraamo, S-ryhmän hotelliketjut Sokos Hotels, Radisson Blu Hotels & Resorts, Teboil ja Suomen hostelijärjestön hostellit.

Akavan ja Turvan vakuutusyhteistyö

Vakuutusyhtiö Turva antaa merkittäviä etuja akavalaisten liittojen jäsenille. Turvan julkiseen www-sivustoon pääset tästä. Lue lisää liiton jäsenen eduista täältä

Jos käytät hostellien 10 % jäsenalennusta jäsenyys on todistettava. Jos sinulla ei ole jäsenkorttia voit tilata maksuttoman todisteen jäsenyydestä: http://www.hostellit.fi/jasenyys/henkilojaseneksi-liittyminen/


Pankkipalvelut 

Kaikille jäsenille: Danske Bankin edullinen Etulaina

Lainaa haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa kaikkien pankkien asiakkaille maksukyvystä riippuen 10 000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka) ilman avausmaksua erittäin kilpailukykyisellä korolla. Etulaina sopii henkilölle, joka haaveilee lomasta, remontista tai muusta hänelle tärkeästä asiasta eikä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi. Saat edun käyttöösi Member+ palvelun kautta.

Vastavalmistuneille

Jos olet työurasi alussa (maksimissaan kaksi vuotta pätevöittävästä koulutuksesta / työkokemusta työterveyshuollosta), niin Työterveyshoitajaliiton jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Lue lisää.