HKScan hakee työkykyasiantuntijaa Vantaalle

15.9.2017

HKScan on johtava pohjoismainen ruokayhtiö. Myymme, markkinoimme ja valmistamme korkealaatuista ja vastuullisesti tuotettua sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa, niistä valmistettuja tuotteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppa-, food service-, teollisuus- ja vientisektorit. Kotimarkkinamme kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian. Viemme tuotteita lähes 50 maahan. Vuonna 2016 HKScanin liikevaihto oli lähes 1,9 miljardia euroa ja työntekijöitä oli noin 7 300.

HKScan Oyj hakee

Työkykyasiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat asiantuntijana HKScanin työkykyjohtamisen toimintamallin ja toimintatapojen kehittämisestä ja vaikuttavuuden seurannasta. Tuet ja koulutat esimiehiä ja tuotantolaitosten HR-päälliköitä Suomessa henkilöstön työkykyriskien hallinnassa ja työkyvyn ylläpidossa Varhaisen tuen mallin mukaisesti, vastaat sekä ammatillisen että lääkinnällisen kuntoutuksen prosesseista ja kehität ja koordinoit uudelleensijoitustoimintaa. Osallistut aktiivisesti työterveyshuollon ja vakuutusyhtiöiden verkostoyhteistyöhön ja sen kehittämiseen. Vastaat työkykyjohtamiseen liittyvien mittareiden kehittämisestä ja raportoinnista. Kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin edistämiseksi luot ja ylläpidät myös henkilöstön tuetun vapaa-ajantoiminnan ja työyhteisöjen tuen käytäntöjä. Tavoitteena on, että roolissasi jatkossa myös koordinoit HKScanin eri toimintamaiden työhyvinvointiyhteistyötä ja yhteisten toimintatapojen kehittämistä yhteistyössä maiden HR-organisaatioiden kanssa.

Odotamme sinulta

Ymmärrät työkykyjohtamisen koko laajan toimintakentän ja sinulla on usean vuoden kokemus työkykyjohtamisen käytännön prosessien läpiviemisestä yrityksissä ja hallitset hyvin siihen liittyvän lainsäädännön ja keinovalikoiman. Olet kuntoutuksen ammattilainen ja hallitset hyvin sekä ammatillisen että lääkinnällisen kuntoutuksen osa-alueet. Tunnet hyvin sekä tapaturma- että Tyel-vakuuttamisen toimintaympäristön ja sinulla on vahva kokemus vakuutusyhtiöiden kanssa toimimisesta. Odotamme sinulta hyviä koulutus-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoitua. Olet työotteeltasi aktiivinen ja itseohjautuva tiimipelaaja. Pystyt toimimaan joustavasti ja sinnikkäästi haasteellisessakin toimintaympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä työotetta sekä matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa, mutta myös jonkin verran muissa HKScanin toimintamaissa, sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Esimieskokemus ja teollisen toimintaympäristön tuntemus katsotaan eduksi. Työsuhteen alussa raportoit tehtävässäsi työkykyjohtamisen kehittämisprojektin projektijohtajalle.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässäsi pääset keskeisessä roolissa viemään HKScanin työkykyjohtamisen seuraavalle tasolle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän lisäksi osaavan ja kehittyvän organisaation vahvojen tavaramerkkien ja maistuvan ruuan parissa, missä yhteiset arvomme Inspire, Lead and Care ohjaavat toimintaamme.                   

Lisätietoja tehtävästä antaa

Työkykyjohtamisen kehittämisprojektin projektijohtaja Marjo Suoranta, p. 040 7061511, torstaina 14.9. klo 10 – 11 ja maanantaina 18.9. klo 10 -11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 22.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment@hkscan.com.